søndag den 27. marts 2011

Fed tur til Liverpool.. og SINE i aften, kunne godt have brugt lidt mere weekend.. dejligt vejr udenfor!
Anderledes men fed sang.

fredag den 25. marts 2011

Liverpool.

Så var vi i Liverpool........ WOW ! vi havde verdens bedste tur ! ingen tvivl om det! Vi takker alle de søde piger og drenge fra fodboldlinjen :-) 

mandag den 14. marts 2011

love

"Our story has three parts: a beginning, a middle, and an end. And although this is the way all stories unfold, I still can't believe that ours didn't go on forever." 
tønder og se handball !! med juls .....
vi glæder os til at se thesen smadre tønders piger!

lørdag den 12. marts 2011

Har været pisse kreativ idag og lavet mit eget "smykketræ" .........
//Christine. 

torsdag den 10. marts 2011

i'm so human


Har lige fået fri fra engelsk, så chiller med mig selv på værelset.. med denne fede sang, som Christine har fundet. Misunder hun tager hjem i dag, savner også lidt min familie... lillebror og hund. sofaen og tvet. Men hey, i morgen er det weekend. Bliver dejligt. Smutter til Århus lørdag med Thea. Wuhu.
Har dog masser af lektier. Så skal være utrolig flittig i aften med ALLE afleveringerne. Ondsag smutter vi til Liverpool, og Chrisser og mig har lavet en liste med ALT det vi skal have med.. mums siger jeg bare?
Det bliver en fed tur, og.. ja, selvfølgelig.. shopping?
Hjem idag..... savner mor og far. dejligt
//Christine

rigtigt......

Den der graver en grav for andre, falder tit selv i den.
I hear you're asking all around, if I am anywhere to be found. But I have grown too strong to ever fall back in your arms. I learned to live half a life and now you want me one more time...

onsdag den 9. marts 2011

fucking shit lort..... 9-1 til drengene nedern....... men nu har vi været til møde om Liverpool, vi rejser på onsdag kl. 10 om formiddagen..... det bliver så mega nice.... vi glæder os bare mega ! SHOPPING, FODBOLD OG CHRIMILLA together ! What a great mix... Loving it.
Lækker dag i skoven...... nu er det dansk fra 15-16 dø mit liv......... men heldigvis kun en time for så er der fussball.... mod løgums u-14 drenge.... nice vi får smæk! fml
ps. tøndse gør dette billede fab.............

o n s d a g

En helt almindelig onsdag.. eller. Regnvejr i Løgum K og snart skal der tages skolefoto. jamen vi er da totalt klar til at få taget sådan et dejligt billede.. eller. men okay vi overlever lige! Chrisser, Mette og jeg hygger på værelset. Selvfølgelig med musik max. hygge med jer tøser!
Trist vejr, sure mennesker?! nej. Vi er stadig glade wuhu
Synes lige dette billede er virkelig smukt af chrisser. Smukke.
''I teorien skulle mænd og kvinder kunne forstå hinanden og i teorien skulle man kunne fange ål med en lasso...''

tirsdag den 8. marts 2011

.......

Syntes tøndse er tjotal freaking HOT på det her billede..... lækker bisken!

DU superliga...

Chrisser og Tøndse skulle jo rigtigt have set X-Factor live på fredag... men, fuck. FUCK. ingen Rasmus mere! vores hjerter græder. så nu dropper vi det...
MEN du og Chrisser er totalt superliga.. ! og vi to får den bedste tur til Liverpool. wuhu. og hey.. jeg har fået farvet mit hår

første indlæg-

wow, fuck.... haha, første indlæg.... vi har total meget lige farvet tøndses hår..... for hun var kommet til at farve det emo-rødt (no effence)......... men nu har chrisser sørget for at det er blevet brunt igen. lidt nice yes. og kun 8 dage til at vi rejser til liverpool med fodboldlinjen..... det bliver så fucker nice. ja tak.